Vad säger Skatteverket om körjournal?

Funderar du på vad säger Skatteverket om körjournal? Det kan vara bra att ha koll på skatteverkets krav för körjournaler. Det är nämligen så att om du ska ha en körjournal, så måste den vara godkänd hos denna myndighet. Skatteverket har en hel del regler nämligen. Det är bland annat ett måste att alla körningar loggas på korrekt sätt. Det ska synas att den används i arbetet och inte privat samt en del annat.

En del antecknar för hand det de kör inom arbetet. Men det bästa är att ha en digital körjournal. För då blir allt rätt. Hos Jiricom finns det en bra sådan!

Skaffa en körjournal som är godkänd hos Skatteverket

När det gäller Skatteverket och körjournal, så kan du vara säker på att den som Jiricom erbjuder, den är godkänd hos dem. Med den kan du:

  • Skapa obegränsat antal fordon/användare
  • Fylla i alla resor
  • Exportera journalen

I denna körjournal så kan du även se annat som trängselskatt, få automatisk uträkning av milersättning och skapa egna miljömål.

Att kunna hålla koll på alla körningar är oftast viktigt i ett företag. Med en bra körjournal så blir det mycket enkelt.

Testa en bra körjournal

Hos Jiricom finns det många olika körjournaler. Det finns del en gratis variant, dels de du kan betala för. Välj det som passar dig och ditt företag. Du kan se de olika alternativen via företagets hemsida samt även läsa mer om alla de funktioner som ingår i dem. Du kan även kontakta dem så kan de berätta mer.